Recruitment job Denmark

Senior Consultant to international and national headhunting and recruitment

Client: BISGAARD+Catenon

Category: HR

Location: Aarhus, Danmark

Date: September 2020

Ansøg her

Are you passionate about consulting work in headhunting and recruitment, and do you like to work both nationally and internationally? Do you want to be part of a headhunting and recruitment organization with partners in 25+ countries operating in 100+ countries for large as well as some of the largest companies in the world?

BISGAARD+Catenon is looking for an experienced, professionally engaged and ambitious headhunter and recruiter. You will be part of a dynamic and efficient team that collaborates within international headhunting & recruitment. You must have knowledge and experience of headhunting and recruitment of the best candidates for the companies, and want to work on assignments both in Denmark and internationally.

Om dig
- Du er en erfaren og empatisk konsulent med flair for rekruttering, salg, relationer, service og samarbejde.
- Nyder at kommunikere og har et godt etableret netværk
- Løsningsorienteret og positiv overfor udfordringer og livet generelt
- Du arbejder langsigtet og trives i rollen som rådgivende konsulent
- Du er social, udadvendt og en stærk resultatorienteret individualist som gerne bidrager i et team
- Har du yderligere vidensområder indenfor ledelsesudvikling, som du brænder for at beskæftige dig med er det et plus

Som seniorkonsulent hos BISGAARD+ vil dine fokusområder være på etablering af din egen kundeportefølje samt servicering af ditto. Vi har et stærkt setup til at understøtte dig i den proces, så du opnår succes og en attraktiv indtjening som modsvare dine resultater. Du har et højt servicegen da vi er meget fokuserede på at sikre processen med vores kunder og kandidater, såvel i kommunikationen som på vores digitale platform hvor vi samarbejder realtime og live med kunderne om at finde de bedste kandidater

Om BISGAARD+Catenon
Hos BISGAARD+Catenon er vi fokuserede på at skabe resultater og værdi for vores kunder og samtidigt have en spændende, dynamisk og meningsfuld hverdag. Vi arbejder i et højt men grundigt tempo med fokus på at skabe langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere, så vi kender hinanden og vi kan levere den største værdi effektivt og ligetil.

Hos BISGAARD+Catenon værdsætter vi frihed, som vi selv administrerer effektivitet og efficient. Vi har ofte travlt men værdsætter intern sparring og motiverer hinanden.

Bisgaard+Catenon har hovedfokus på headhunting og rekruttering. Vi er en del af et verdensomspændende “one planet, one office” partnerskab, hvor vi identificerer, gennemfører assesment og introducerer de bedste kandidater i markedet til nationale og internationale klienter.

Vi er born digital dvs. vi arbejder gennem vores egen unikke digitale platform, realtime, fuldt online i rekrutteringssamarbejdet med kunderne med fuld gennemsigtighed i processen og vurderingen af kandidaterne.

Har du kompetencerne, erfaringen og viljen til at ville det, ser vi frem til din ansøgning som kan oploades her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte managing partner Kim Bisgaard på mail: kb@bisgaardplus.dk