International headhunting & rekruttering

Lokation

Vi er tilstede med lokale konsulenter og specialister, som har indgående kendskab til både kulturen og rekrutteringsstrategier i de pågældende lande. Det giver flere optimale kandidater at vælge mellem og en højere tilfredshed, da deres forløb foregår i et velkendt format. Derved skaber vi en bedre proces ved international headhunting & rekruttering.

Kulturel kompetence

Vi er skandinaver med kendskab til kulturen samt de krav og kompetencer, som en skandinavisk virksomhed efterspørger. Vores store globale og internationale netværk bevirker samtidig, at vi uanset sted i verden har lokalt kendskab, hvilket nedbryder kulturelle barrierer og forskelligheder. Vores kulturelle viden og forståelse skaber en mulighed for at samarbejde, forbedre eller rekruttere fra organisationer fra forskellige kontinenter, lande og kulturer.

Kontekstuel formidling

Vi ``oversætter`` og videreformidler de kriterier og krav, som er forbundet med den internationale rekruttering, så de er i overensstemmelse med, hvad i ønsker. Vurderer den lokale recruiter, at headhunting er den bedste løsning, så igangsættes denne ud fra de specifikke kriterier, som kandidaterne skal matche.

Vi gennemfører international headhunting & rekruttering optimalt!

Vi har en unik og digital platform, der blandt andet giver et fælles realtime overblik for alle involverede på tværs af tid og rum. Disse digitale og datadrevne funktioner forårsager i kombination med vores menneskelige kompetencer og stærke search-team, at opgaverne gennemføres på et højt niveau. Vores erfaringer er, at denne tilgang giver det bedste resultat og størst tilfredshed med processen.

Vil I høre mere om vores glocale, digitale headhunting og rekrutteringsproces, så kontakt os gerne for en uforpligtende dialog.

Vores Forløb

Sæt os i gang – så er processen ikke så lang

1. Opstart

 Afklaring og digital onboarding

I vores indledende fase af rekrutteringsprocessen besvarer vi i samarbejde med jer, hvad opgaven består af, og hvilket omfang den har. Det har stor betydning for arbejdet fremadrettet, at vi får afklaret alt grundlæggende information, da vi ud fra denne kan finde de ideelle kandidater samt promovere jer overfor disse.

Vores vision er at forstå jer bedst muligt som samarbejdspartner, så vi kan håndtere forløbet på samme måde som med en lokal rekruttering. Derfor bruger vi -hvis muligt – gerne god tid på at etablere opgaven, så vi har et klarlagt udgangspunkt.

2. Specificering

Konkretisering af kandidater

Efter de basale informationer er afklaret, begynder processen, hvor kriterierne for den eller de potentielle kandidater skal fastlægges. Det har stor betydning, at kriterierne specificeres ud fra de nødvendige parametre, så vores search-team kan bedømme kandidaterne på de helt rigtige faktorer. I særdeleshed, når vi anvender lokale konsulenter i de efterspurgte områder, skal kommunikationen angående kravene være utvetydig og specifik. Det resulterer oftere i en succesfuld international headhunting & rekruttering.

3. Processen

Globale, lokale og digitale

Det, der gør os unikke, er vores globale tilstedeværelse i lokalområder samt vores intuitive digitale platform. Her varetager vi jeres rekruttering i tæt korrespondance, samtidig med at lokale searchere opererer i samarbejde med os for at finde og screene de relevante kandidater. Ud fra evidensbaserede psykologiske vurderingsværktøjer og kompetenceindikatorer, som kan tilpasses enhver global søgning, kan vi gennem Catenon’s teknologiske platform fremvise spidskandidaterne ud fra de parametre, som vi i fælleskab fastlægger i konkretiseringen af potentielle kandidater.

4. Resultat

Udvælgelse & opfølgning

Ved slutningen af ‘international headhunting & rekruttering’-forløbet vil der typisk blive fremvist mellem 1-5 kandidater til stillingen, som er blevet fundet ud fra gensidig sparring om vigtige kriterier og krav. Efter udvælgelsen af den mest lovende kandidat laver vi et tilpasset opfølgningsforløb for rekrutteringen, så den nyansatte bliver integreret bedst muligt i jeres organisation. Denne kvalitetssikring resulterer i en højere performance af rekrutteringen fra starten af, men det skaber også en større tryghed for begge parter.

Lyst til at se mere?

Har du / i lyst til at se mere omkring platformen og de forskellige vurderingsværktøjer, vi anvender? Så ring eller skriv endelig til os på nummeret og e-mailen nedenunder, eller tryk på knappen ved siden af og hop ind på Catenons hjemmeside, hvor de forskellige services er uddybet yderligere

Information & sparring

+45 52 11 50 50

info@Bisgaardplus.dk