Rekruttering job Danmark

Administrationsansvarlig

Klient: Plan1 Cobblestone Architects A/S

Kategori: Executive

Lokation: København, Danmark

Date: Februar 2020

Ansøg her!

Administrationsansvarlig til PLAN1, Cobblestone Architects A/S

 

PLAN1 Cobblestone stræber efter at være blandt de bedste indenfor professionel bygherrerådgivning til både private og offentlige virksomheder i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter.

PLAN1 Cobblestone Architects har en bred stab af dygtige rådgivere, der spænder over både arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører. Alle yder de byggeteknisk rådgivning til både private, professionelle og offentlige bygherrer. Vores viden rækker vidt, og tværfagligheden sikrer, at vi tager højde for alle aspekter af et projekt – både det arkitektoniske, tekniske og økonomiske.

Arkitektonisk tager vi udgangspunkt i den eksisterende arkitektur og ejendommens historie, og med det afsæt udvikler vi en løsning, der faciliterer både funktionel kvalitet, æstetik og byggetekniske holdbare løsninger. Vores mål med det arkitektoniske arbejde er at levere en løsning, der overgår kundens forventninger, og som bevarer eller løfter ejendommens udtryk.

Som administrationsansvarlig varetager du den overordnede ledelse af vores administrative funktioner og medarbejdere. Rollen som administrationsansvarlig er nyoprettet, og funktionen varetages pt. af ledelsesteamet.

 

Det stillingsmæssige og nøgleopgaverne:

– Superbruger af og ansvarlig for af økonomi- og faktureringssystem.

– Der er et nyt økonomisystem på vej, og den administrationsansvarlige deltager og bliver ansvarlig for den endelige implementering af dette.

– Bidrager til optimering og udvikling af interne arbejdsgange og -processer.

– Varetager det primære ansvar for de administrative opgaver.

– Tager ansvar for bogføring, periode- og årsregnskaber.

– Kan kvalitetssikre igangværende arbejde løbende sammen med projektlederne.

– Bidrager til trivsel og PLAN1s stærke kultur.

– Understøtter partnergruppen ved at sikre struktur i økonomistyringen og ledelsens overblik.

– Samarbejder med konsulenter i forhold til præcis og rettidig økonomistyring.

– Ad-hoc opgaver.

 

Du får reference og rapportering til CEO og samarbejder med partnerkredsen og med organisationens øvrige medarbejdere, hvor det skønnes relevant.

Ideelt kommer du fra en virksomhed, der er større end PLAN1 således, at du har viden til at deltage i at udvikle og professionalisere organisationen.

Vigtig er din erfaring og lyst til at samarbejde med mange forskellige mennesker og funktioner.
Administrationsansvarlig er en central nøglerolle, som har bred kontakt og kan hjælpe konsulenter og partnere – fordi du bliver den, der ”ved alt om alt”.

Du har mest oplagt en relevant kommerciel baggrund og en videregående uddannelse med god økonomisk forståelse. Alternativt har du en administrativ baggrund med supplerende økonomisk uddannelse.

 

Det personlige:

– Som person er du motiveret af at skabe nogle synlige resultater sammen med en flok kompetente mennesker, der brænder for at skabe gode løsninger og resultater sammen med deres kunder.

– Dine analytiske evner er stærke, så du skaber overblik og beskæftiger dig med det væsentlige. Også når der er travlt.

– Kommunikation er vigtig, og dine budskaber skal formidles på såvel skrift som mundtligt på en forståelig facon afhængigt af, hvem du kommunikerer med.

– Du skal være selvstændigt tænkende og have modet til at tage ansvar. Du skal have fokus på resultater og samtidigt nyde at gøre det i en uformel tone og med godt humør.

– Din tilgang er analytisk med en høj grad af systematik og struktur.

– Vi forventer, at du har betydelig erfaring med økonomi og administration – gerne fra en virksomhed med mange ingeniører eller arkitekter.

 

Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau. 

Ansøgningerne behandles løbende, og fristen for ansøgning er senest d. 10 marts 2021. Opstart hurtigst muligt.

Rekrutteringen varetages af managing partner, erhvervspsykolog Kim Bisgaard, BISGAARD+Catenon. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Bisgaard: kb@bisgaardplus.dk tlf. +45 50503339.