Rekruttering job Danmark

Chefkonsulent til international og national headhunting & rekruttering

Client: BISGAARD+Catenon

Category: HR

Location: Aarhus, Danmark

Date: September 2020

Ansøg her

Brænder du for konsulent arbejde indenfor headhunting og rekruttering, og arbejder du gerne såvel nationalt som internationalt? Vil du være en del af en headhunting og rekrutterings organisation med partnere i 25+ lande som opererer i 100+ lande for store såvel som nogle af de største virksomheder i verden?

BISGAARD+Catenon søger en erfaren, fagligt optaget og ambitiøs headhunter og recruiter. Du kommer til at indgå i et dynamisk og effektivt team som samarbejder indenfor international headhunting & rekruttering. Du skal have viden og erfaring om headhunting og rekruttering af de bedste kandidater til virksomhederne, og have lyst til at arbejde på opgaver såvel i Danmark som internationalt.

Om dig
- Du er en erfaren og empatisk konsulent med flair for rekruttering, salg, relationer, service og samarbejde.
- Nyder at kommunikere og har et godt etableret netværk
- Løsningsorienteret og positiv overfor udfordringer og livet generelt
- Du arbejder langsigtet og trives i rollen som rådgivende konsulent
- Du er social, udadvendt og en stærk resultatorienteret individualist som gerne bidrager i et team
- Har du yderligere vidensområder indenfor ledelsesudvikling, som du brænder for at beskæftige dig med er det et plus

Som seniorkonsulent hos BISGAARD+ vil dine fokusområder være på etablering af din egen kundeportefølje samt servicering af ditto. Vi har et stærkt setup til at understøtte dig i den proces, så du opnår succes og en attraktiv indtjening som modsvare dine resultater. Du har et højt servicegen da vi er meget fokuserede på at sikre processen med vores kunder og kandidater, såvel i kommunikationen som på vores digitale platform hvor vi samarbejder realtime og live med kunderne om at finde de bedste kandidater

Om BISGAARD+Catenon
Hos BISGAARD+Catenon er vi fokuserede på at skabe resultater og værdi for vores kunder og samtidigt have en spændende, dynamisk og meningsfuld hverdag. Vi arbejder i et højt men grundigt tempo med fokus på at skabe langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere, så vi kender hinanden og vi kan levere den største værdi effektivt og ligetil.

Hos BISGAARD+Catenon værdsætter vi frihed, som vi selv administrerer effektivitet og efficient. Vi har ofte travlt men værdsætter intern sparring og motiverer hinanden.

Bisgaard+Catenon har hovedfokus på headhunting og rekruttering. Vi er en del af et verdensomspændende “one planet, one office” partnerskab, hvor vi identificerer, gennemfører assesment og introducerer de bedste kandidater i markedet til nationale og internationale klienter.

Vi er born digital dvs. vi arbejder gennem vores egen unikke digitale platform, realtime, fuldt online i rekrutteringssamarbejdet med kunderne med fuld gennemsigtighed i processen og vurderingen af kandidaterne.

Har du kompetencerne, erfaringen og viljen til at ville det, ser vi frem til din ansøgning som kan oploades her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte managing partner Kim Bisgaard på mail: kb@bisgaardplus.dk