Rekruttering job Danmark

Landeansvarlig Driftsdirektør (COO)

Klient: Sortimo A/S

Kategori: Executive

Lokation: Greve, Danmark

Date: October 2020

Ansøg her!

Om Sortimo A/S

Sortimo er et internationalt velkendt high end brand indenfor bilindretning. Man er og stræber til stadighed efter at være markeds- & innovationsledende. Sortimo er en velkonsolideret virksomhed med branchens stærkeste produkt og potentiale for videre vækst og udvikling. Sortimo er midt i en spændende udvikling med digital transformation og insisterer på forsat at være forrest i branchen. Ambitionerne er at øge omsætningen og bundlinjen yderligere i en stabil vækst, hvor der bygges videre på det nuværende stærke grundlag og en samlet worldwide strategi.

Sortimo A/S har hovedkontor i Greve og er et datterselskab af Sortimo International GmbH. Sortimo koncernen beskæftiger over 1.200 medarbejdere, hvoraf der er 60 i Skandinavien. Sortimo koncernen er den absolutte markedsleder i såvel Europa, som i Skandinavien, med fokus målrettet på at yde vores kunder og partnere en ekstraordinær god service og rådgivning. Produkterne er primært designet og tilpasset specielt til varebiler i alle størrelser og forhandles via et professionelt markedssegmenteret netværk af forhandlere og partnere.

Om driftsdirektør stillingen

Der søges efter en landeansvarlig Driftsdirektør (COO) som sammen med nyansat Salgsdirektør (CSO) bliver overordnet ansvarlig for Sortimo Danmark med reference til HQ i Tyskland. Det vil sige, at du bliver en del af direktionsteamet i Sortimo Danmark, hvor du i samarbejde med en stærk salgsdirektør udgør direktionen i Sortimo Danmark. Som team har I ansvaret for den fortsatte drift og udvikling af forretningen i Danmark, herunder samarbejde med den internationale del af virksomheden. Dit hovedansvar bliver den daglige drift samt udvikling af organisationen og administrationen. Det betyder at du står i spidsen for alle de overordnede driftsmæssige operationer i Danmark; produktiviteten, kvalitetskontrol og sikkerhedsforanstaltninger, supply chain management, support og et effektivt informationsflow. Du skal bidrage til at innovere og forbedre de operationelle procedurer, systemer og optimere hvor der er mulighed for at udvikle systemer og arbejdsgange.

En del af denne udvikling indbefatter udrulning af den digitale tranformation i Sortimo World Wide. Du har et team på 3 mellemledere til at understøtte dig i opgaverne som eksempelvis fastsætte budgetter, sikre controlling, rapportering og behandle lønninger og andre udgifter.

Kundefokus er centralt for Sortimo, derfor sikrer du, at varer og tjenester, der tilbydes af Sortimo, leveres effektivt og til høj kvalitetsstandard til partnere og kunder. Til hjælpe dig får du direkte ledelsesansvar for den danske driftsorganisation på 15 medarbejdere. Som leder er du fremragende til at lede og koordinere gennem overblik, god kommunikation og informationsudveksling. Du er en dygtig kulturskaber der løbende udvikler og styrker alle medarbejdere i virksomheden. Du har stærke analytiske og problemløsende evner.

Om dig

Du har evnen til at være en stærk teamplayer sammen med salgsdirektøren som en “dobbelt-head-position” og viljen til at dele indflydelse og implementere en enestående holdkultur inden for lederteamet.

Du sidder i dag formentlig som driftsdirektør, driftsansvarlig, divisionsdirektør eller driftschef i en mellemstor eller større virksomhed. Uanset din nuværende stilling og baggrund har du skabt stærke drifts- og ledelsesmæssige resultater. Du har formentlig en relevant uddannelse såsom BSc / BA i forretningsadministration eller teknik. Ideelt har du kendskab til lagerstyringssystemer, projektledelse, kapacitetsplanlægning, kvalitets- og effektivitetsforbedringsprogrammer, viden om autobranchen. Dyb forståelse af it-værktøjer og SAP-brug er er en klar fordel. Du skriver og taler dansk og engelsk. Der lægges stor vægt på at du er den rette person og har den nødvendige erfaring.

Som person er du kommerciel og resultatorienteret. Du eksekverer og følger op med god indlevelsesevne og overblik. Du er engageret og engagerende så medarbejdere og sælgere har lyst til at skabe resultater sammen med dig. Du har det drive der skal til for at motivere og inspirere en effektiv og resultatorienteret organisation understøttet af systematik og struktur.

Ansættelsesvilkår forhandles på et konkurrencedygtigt niveau.

Rekrutteringen varetages af bestyrelsesmedlem hos Sortimo, Carsten Dahl & managing partner, erhvervspsykolog Kim Bisgaard, BISGAARD+Catenon. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Carsten Dahl på cd@bisgaardplus.dk tlf. +45 40383669 eller Kim Bisgaard kb@bisgaardplus.dk tlf. +45 50503339