Rekruttering job Danmark

Sortimo Danmark landeansvarlig Salgsdirektør

Klient: Sortimo A/S

Kategori: Sales & Marketing

Lokation: Greve, Danmark

Date: Oktober, 2020

Ansøg her!

Om Salgsdirektør stillingen

Sortimo er et internationalt velkendt high end brand indenfor bilindretning. Man er og stræber til stadighed efter at være markeds- & innovationsledende. Sortimo er en velkonsolideret virksomhed med branchens stærkeste produkt og potentiale for videre vækst og udvikling. Sortimo er midt i en spændende udvikling med digital transformation og insisterer på forsat at være forrest i branchen. Ambitionerne er at øge omsætningen og bundlinjen yderligere i en stabil vækst, hvor der bygges videre på det nuværende stærke grundlag og en samlet worldwide strategi.

Vi søger efter en landeansvarlig Salgsdirektør som bliver overordnet ansvarlig med reference til HQ i Tyskland. Du kommer til at være en del af direktionsteamet i Sortimo Danmark, hvor du i tæt samarbejde med en drifts- og administrativt stærk direktørkollega. I udgør direktionsteamet i Sortimo Danmark, og får ansvaret for den fortsatte drift og udvikling af forretningen i Danmark, herunder samarbejde med den internationale del af virksomheden.

Dit hovedansvar bliver den daglige drift, udvikling og et stærkt fokus på salg inden for Sortimos velkendte produktsortiment. Du får mulighed for at bygge videre på en omsætning på vej til 100 mill. d.kr. Derfor er det vigtigt at du kan arbejde effektivt med salgsstrategi, KPI styring og handlingsplaner. Salget foregår dels via direkte salg hovedsagelig til større og mellemstore virksomheder, gennem samarbejde med partnere og distributører samt online. Du får ansvar for den danske organisation på 25 medarbejdere herunder ledelse af de 9 salgsmedarbejdere, samt øvrige del af salgsnetværket, hvilket du leder og koordinerer gennem overblik, god kommunikation og informationsudveksling samt deltagelse på regionale samt nationale messer.

Om dig

Du nyder at arbejde på både operationelt og taktisk niveau. Du viser vejen gennem egen eksekveringsevne, hvor du skaber salgsresultater og du kan varetage den daglige drift i samarbejde med den administrativt og økonomisk stærke ledelseskollega. Du sidder i dag formentlig som direktør, salgsdirektør, divisionsdirektør eller salgschef i en mellemstor eller større virksomhed. Uanset din nuværende stilling og baggrund har du skabt stærke salgs- og ledelsesmæssige resultater. Du har formentlig en relevant, videregående kommerciel eller afsætningsøkonomisk uddannelse samt erfaring fra og netværk indenfor autobranchen. Kendskab til SAP og digitale salgsredskaber er en klar fordel. Du skriver og taler dansk og engelsk. Der lægges stor vægt på at du er den rette person og har den nødvendige erfaring. Som person er du kommerciel og resultatorienteret.

Du eksekverer og følger op med god indlevelsesevne og overblik. Du er engageret og engagerende så medarbejdere og sælgere har lyst til at skabe resultater sammen med dig. Du har det drive der skal til for at motivere og inspirere en salgsorganisation understøttet af systematik og struktur.

Det er oplagt at du bor centralt på Sjælland i nærheden af det danske hovedkontor i Greve, hvor du vil have din daglige gang. Der er endvidere rejseaktivitet for at være i dialog og servicere en række store kunder ved besøg og på messer mv.