Rekruttering job Danmark

RISMA-Partner

Client: RISMA

Category: Partner

Date: Ikke specificeret

Læs mere

Om RISMA

Governance, Risk og Compliance i en it-løsning

RISMA leverer brugervenlige, digitale it-værktøjer til styring af GRC. Med vores løsninger kan I opsætte handlingsplaner og kontroller, som gør det lettere at overholde deadlines for alle. Med GAP-analyser og den indbyggede rapportfunktion kan ledelsen altid få overblik over relevant information og tage actions, hvor der er behov. Løsningerne er cloudbaseret og kan købes enkeltvis eller samlet.

RISMA er en hurtigt voksende softwarevirksomhed, der leverer digitale complianceløsninger til alle typer af organisationer og virksomheder.

Vi udvikler banebrydende løsninger, der sikrer, at organisationer udnytter deres ressourcer optimalt. Via vores brugervenlige onlineværktøjer hjælper vi med at sikre, at alle niveauer i organisationen altid har adgang til opdateret og relevant information. Vores løsninger giver jer et komplet overblik over processer, deadlines og udvikling.

Vi faciliterer, at organisationer kan efterleve alle gældende regler og politikker. Vi hjælper med at gøre det nemt at overholde loven ved at samle al compliance ét sted – eksempelvis risikostyring, finansiel compliance, legal compliance og interne politikker. Det er styrende for alt, hvad vi foretager os. Vi ønsker, at informationsflows skal være ukomplicerede og skabe forretningsværdi for vores kunder og samarbejdspartnere – deres succes er vores succes.

Forskellighed
For RISMA er forskellighed en styrke. Hvor andre virksomheder måske ser forskellighed som en udfordring, ser RISMA det som en styrke. Forskellighed er nemlig ikke kun med til at gøre os stærkere, men er også en grobund for kreativitet og innovation. Vi lægger derfor ikke så meget vægt på, om du har det rigtige papir, men mere om du er i besiddelse af de rigtige værdier.
Højt til loftet
Hos RISMA er der højt til loftet, og du vil få rig mulighed for at udnytte og udvikle dine kompetencer. Nye ideer er altid velkomne, og vi er ikke bange for at gribe ting anderledes an.
Ærlighed er værdighed
Udover at skabe et professionelt og kvalitetsorienteret arbejdsmiljø, er det vores ambition at skabe en åben og imødekommende arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere kan tale frit om arbejdsharmonien samt karrieremuligheder. Vi har stor respekt for hinanden og sætter pris på ærlighed, hvilket gør, at samarbejdet fungerer godt og effektivt.
Frihed under ansvar
Vores overbevisning er, at gode resultater opnås med frihed under ansvar, og du kan derfor i vid udstrækning selv bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Så længe du er produktiv, kan arbejdsdagen tilpasses, som du ser bedst – selvfølgelig forudsat at det sker i respekt for dine kollegaer og deres arbejde.

Hvem kan blive RISMA-partner? Uanset om din virksomhed arbejder med jura, konsulentydelser eller distribution af hard- og software, så tilbyder RISMAs partnerprogram muligheden for et langvarigt samarbejde med en af Danmarks hurtigst voksende softwarevirksomheder.

Fordele ved RISMAs partnerprogram. Alle RISMAs partnere får adgang til markedets mest effektive og intuitive complianceværktøj, som er udviklet i samarbejde med førende vidensleverandører fra både ind og udland – heriblandt PLESNER Advokatpartnerselskab, AWA og EY.

Som partner er du sikret:
  • attraktive tilbagevendende indtjeningsmodeller
  • muligheden for salg af mange compliancemoduler
  • adgang til RISMAs implementerings- og supportteam
  • tilbagevendende årlig provision af licenser og brugerlicenser
  • tilbud om kurser og events, hvor du kan få indsigt i vitale complianceområder