BISGAARD+ Catenon

Vi løser opgaver lokalt og globalt

Det kan være en udfordring at rekruttere og headhunte de bedste talenter og kandidater globalt. Ved international search og rekruttering øges kompleksiteten markant og derfor også behovet for bedre kompetencer og netværk, hvis man ønsker de bedste nye kolleger ombord.

Hos BISGAARD+Catenon har vi løsningen. Med et globalt netværk, der inkluderer kontorer i 25+ lande, som alle anvender vores fælles teknologi og metoder lokalt, kan vi hjælpe jer i mere end 100+ lande fordelt på 5 kontinenter. Vi har en intuitiv digital platform, hvor processerne er transparente og overskuelige for alle involverede. Dette skaber et stærkt ensartet fælles grundlag, og det bliver nemt at kommunikere og samarbejde. I er derfor opdateret gennem hele processen, så vi i dialog og sparring løbende kan analysere og diskutere de udvalgte kandidater. 
Denne state of the art platform og vores “glocale” netværk garanterer en succesfuld rekruttering, når de kombineres med vores dygtige konsulenters menneskelige og kulturelle kompetencer samt vores stærke search-team, der er uddannet i digitale sourcingstrategier. 

Et brændende ønske om dansk og skandinavisk vækst gennem samarbejde!

Hos BISGAARD+Catenon brænder vi for, at Nordiske virksomheder skal være blandt de bedste og mest konkurrencedygtige på verdensplan. Vi finder de bedste medarbejdere i udlandet gennem vores “glocale” organisation.

Vores mission er nordiske virksomheders succes worldwide gennem specialiseret international rekruttering & headhunting i samarbejde med vores globalt bosiddende kolleger.

0
%
KUNDETILFREDSHED
0
+
KONTORER I HELE VERDENEN
0
+
TILSTEDEVÆRELSE ANTAL LANDE
0
+
SUCCESFULDE ÅRLIGE EXECUTIVE REKRUTTERINGER

Frontløbere i vores felt!

For at være blandt de bedste, er det essentielt at afdække de vigtigste kvalifikationer.

Stor Udholdenhed

Rekrutteringsprocessen kan være omfattende, tidskrævende og opslidende, hvorfor det er nødvendigt at udvise tålmodighed og udholdenhed.

Stærke Ledere

International rekruttering er fyldt med udfordringer og kan gå mange veje. Derfor kræver det lederskab at dirigere igennem processen.

Bedste Uddannelser

Vores team består af højtudannet medlemmer, som hver især er opdateret på de nyeste metoder og værktøjer indenfor deres felt.

Klient Orienteret

Alle er efterhånden kundeorienteret og yder den bedste service. Vores platform og proces er skræddersyet til at kunne tilpasses efter jeres behov.

Erfarne Konsulenter

Kender i ``Learning by doing``-ordsproget? Vores konsulenter har deltaget i mange rekrutteringer, og de bliver kun bedre og bedre til det.

Ring og hør nærmere!

+45 52 11 50 50

Info@Bisgaardplus.dk